Tmi Kizzas-netti
Y- 1936758-2
Yritys on ALV-rekisterissä.

Osoite: Ratamokatu 17 D 27, 55800 Imatra
Yrityksellä ei ole julkisia toimitiloja.
Puhelinnumero: +358 45 131 2665 (arkipäivisin klo 10-16)
Sähköposti: info(ät)websivustot.fi

HISTORIA

Tmi Kizzas-netti on perustettu 2010 verkkokauppa T-Mafiaa varten. Y-tunnus on kuitenkin hankittu jo vuosia tätä ennen. Alun perin Y-tunnuksen alla on toteutettu muunmuassa verkkosivustoja ja tarjottu verkkosivustojen ylläpitopalvelua. Kizzas-netti on yhdenhengen niin sanottu mikroyritys.

Asiakkaitamme ovat olleet mm. paikalliset ravintolat ja urheiluseurat. Olemme tehneet verkkosivuja lähinnä tuttaviemme kautta, emme niinkään mainostamalla palveluamme mainosportaaleissa, lehdissä tai medioissa. Koska resurssit ovat yhden henkilön firmassa rajalliset, olemme päättäneet vuonna 2015 keskittyä verkkokauppamme, T-Mafian toimintaan, ja kaikkeen, mikä sen ympärillä on toteutettavissa. Pidämme kuitenkin kaikki asiakkaamme, joita meille on vuosien aikana tullut verkkosivustopalvelun kautta, ja jatkamme tarvittaessa asiakassuhdetta ja sivustojen päivitystä.

Kizzas-netti myy myös tekstiilejä

Alaisuudessamme toimiva verkkokauppa T-Mafia myy aikuisille ja lapsille yksittäisiä kappaleita mm. hauskoja paitoja, huppareita ja pipoja.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata suurempia määriä tekstiilejä. Jos olet kiinnostunut suuremmista eristä, ole hyvä ja lähetä meille tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen t-mafia(ät)t-mafia.fi

Pääset T-Mafia-verkkokauppaan klikkaamalla logoa (pop-up linkki)

Omistuksessa olevat domainit:

pääjäässä.com
rautionkulma.com
t-mafia.com
t-mafia.fi
uniikkipipot.fi
uniikkipipo.fi
karanteenipaivakirjat.fi
websivustot.fi
loytonurkka.fi
minnala.net
neuloosi.fi
uusittu.fi
lankavelho.fi
luontovuosi.fi
minnagphotos.fi

Osa domaineista ei enää ole käytössä.

Scroll to Top